Om

Göteborgs brukarförening grundades hösten 2010 av fyra brukare från substitutions programmet i Göteborg.

Då svenska brukarföreningen grundades redan 2002 så är det på hög tid att vi i göteborg tillsammans hjälps åt att bygga upp vår lokalförening.

Vi jobbar aktivt med frågor utifrån vårt egna perspektiv för vi anser att det är oss,alltså brukarna som både politiker, kriminalvård, socialmyndigheterna, vården och alla som jobbar med narkotikapoliklinik ska lyssna på.

För det är vi som lever i substitution och därför vi som vet vad detta handlar om och vad vi behöver.

Vi kommer att hjälpa till med överklaganden, med att framföra dom frågor vi driver till dom som ska/borde lyssna. Vi kommer även att hjälpa till med att skriva egenremisser för dom som vill söka substitution, mm.

Vi kommer göra allt för att vi ska få den vård och det bemötande som vi är berättigade till, för det är vi värda,precis som alla andra är.

Vi som aktivt jobbar i föreningen brinner för detta!

Tveka inte att kontakta oss!

Vi är här för att stanna!

/ Göteborgs brukarförening