Internationella brukardagen

Internationella brukardagen i Goteborg!

Detta är en dag dar vi i Göteborg kommer att samlas for att tillsammans minnas och hedra vara kamrater som gatt en alldeles for tidig död till mötes pa grund av överdoser, utskrivningar eller nekad substitutionsbehandling.

Detta kommer vi göra genom att vi i Göteborgs brukarförening anordnar en ljusmanifestation i Johanneskyrkan tors 21 juli kl 15.00.

Det kommer att vara två brukare som talar, en som är i programmet och sen en som blivit ofrivilligt utskriven ur programmet.

Vi kommer också att fa lyssna till en anhörig, som förlorat sitt barn.

Tillsammans kommer vi sen att tända varsitt ljus för att hedra dom som gått vidare till andra sidan….

Vi kommer att bjuda in socialtjänst, kriminalvard, politiker, vårdpersonal och media, typ GP, tv4 lokaltv, faktum mm…..

Efteråt kommer det att finnas fika till en liten summa som man själv får betala.

Internationella brukardagen i Goteborg!

Vi kommer också att fa lyssna till en anhörig, som förlorat sitt barn.

Alla är hjärtligt välkomna att komma och vara med oss denna dag!!

Hoppas att vi ses och ha en fin sommar alla brukare!!

Mvh Petra Sonesson,Ordf. Gbg,s brf

För frågor ring 0769-481233