Fröken haverist

Vad fan?!! 7+ Dagar för att heroinet ska lämna systemet. Det är bara för mycket! Hursomhelst…
 
På helgmottagningen i lördags (20/8-16) möter jag ett relativt nytt ansikte. Jag tror jag sett henne i bakgrunden vid ett annat tillfälle, men är långt ifrån säker på var jag känner igen henne ifrån.
 
Jag langar fram mitt pass i vanlig ordning samtidigt som jag uppger min klinik, ITOK. Exakt varför de är tre personal där har jag ingen aning om, men en anledning kan tänkas vara, i brist på bättre ord, redundans, och idag (då) är jag tacksam för det.
 
Efter att fröken nytt ansikte granskat min legitimation säger hon:
-"Är det här verkligen du?"
Vad fan?!! 7+ Dagar för att heroinet ska lämna systemet. Det är bara för mycket! Hursomhelst…
 
På helgmottagningen i lördags (20/8-16) möter jag ett relativt nytt ansikte. Jag tror jag sett henne i bakgrunden vid ett annat tillfälle, men är långt ifrån säker på var jag känner igen henne ifrån.
 
Jag langar fram mitt pass i vanlig ordning samtidigt som jag uppger min klinik, ITOK. Exakt varför de är tre personal där har jag ingen aning om, men en anledning kan tänkas vara, i brist på bättre ord, redundans, och idag (då) är jag tacksam för det.
 
Efter att fröken nytt ansikte granskat min legitimation säger hon:
-"Är det här verkligen du?"
-"Mmm, fast jag har skägg där, är jag så olik mig utan skägg?"
-"Ja! Hade jag varit ensam här hade jag inte kunnat ge dig medicinen."
-"Det är han, säger en personal från min klinik som ser mig nästan dagligen."
 
Jag tänker inte så mycket mer då, vill bara tillbaka hem till drömmen jag blev avbruten från, men hinner inte ens 20m förrän vad jag i efterhand måste tillskriva chock. Vad fan menar hon?!! Vill hon trigga något så jag blir av med medicinen? Hon är den enda på minst 15 år som ifrågasatt om det är jag på bilden på mitt eget pass. 15 år av Polis, Ordningsvakter, Systembolag, Rättsväsende och postutlämnings-ställen. Hon skulle inte ge mig min medicin…
 
OFATTBART. On någon verkligen hamnat på fel plats/jobb och tar sig själv på extremt för stort allvar går min röst till fröken kolosalt överdrivet misstänksam haverist och direkt fara för patienter.
 

För helvete metadon programmet… Var hittar ni dessa människor?!!