Årets kampanj mot KRIS och för underhållsbehandling i Almedalen – #ViBryrOss

I år använder KRIS taggen #ViBryrOss i Almedalen men budskapet är det samma. Substitutionsbehandling är moraliskt fel och alltför frikostig. Att vara drogfri är det heliga målet.

Förra året var det #StatligtKnark Har Gjort Mig Stark. En tagg som vi som har och stödjer substitutionsbehandling tog över och fyllde med positiva budskap.

I år uppmanar vi att man använder taggen #ViBryrOss och skriver om hur underhållsbehandling med metadon, suboxone och buprenorfin hjälpt dig.

Man kan även använda taggen #ViVetVadViTalarOm ihop med dem ovanför för att skapa olika budskap.

60 stycken KRIS:are mot fem personer från våra lokalföreningar finns också på plats i Almedalen.

De kommer att dela ut broschyrer med berättelser från oss som verkligen vet vad vi talar om!