Artikel i SvD – Nödmedicin mot överdos försenas – aktion tack vare miljardär

Svenska Dagbladet skriver om hur naloxonprogrammet försenas i Sverige och vår kommande aktion att dela ut det på plattan i Stockholm.

Ett planerat projekt med nässprej för att minska dödliga narkotikaöverdoser kan bli ett år försenat. "Det är helt befängt att det tar så lång tid" säger ordförande i Svenska Brukarföreningen, Berne Stålenkrantz – som därför delar ut läkemedlet naloxon på eget bevåg på Sergels torg. En donation av miljardären George Soros möjliggör aktionen.

Läs hela artikeln här.

Svenska Dagbladet skriver om hur naloxonprogrammet försenas i Sverige och vår kommande aktion att dela ut det på plattan i Stockholm.

Ett planerat projekt med nässprej för att minska dödliga narkotikaöverdoser kan bli ett år försenat. "Det är helt befängt att det tar så lång tid" säger ordförande i Svenska Brukarföreningen, Berne Stålenkrantz – som därför delar ut läkemedlet naloxon på eget bevåg på Sergels torg. En donation av miljardären George Soros möjliggör aktionen.

Läs hela artikeln här.