Artikel i SvD – Nödmedicin mot överdos försenas – aktion tack vare miljardär

Svenska Dagbladet skriver om hur naloxonprogrammet försenas i Sverige och vår kommande aktion att dela ut det på plattan i Stockholm.

Ett planerat projekt med nässprej för att minska dödliga narkotikaöverdoser kan bli ett år försenat. "Det är helt befängt att det tar så lång tid" säger ordförande i Svenska Brukarföreningen, Berne Stålenkrantz – som därför delar ut läkemedlet naloxon på eget bevåg på Sergels torg. En donation av miljardären George Soros möjliggör aktionen.

Läs hela artikeln här.

Läs hela artikeln här.