SBF-rapport om EU-läget med nätdroger hos dem som använder droger

SBF bidrog till en översikt av situationen med nätdroger inom Europa för ett tag sedan.

Nu har rapporten släppts med en Sverige-del som SBF skrivit.

Rapporten, som publicerats i journalen Adiktologie, är ett projekt från NPS Euope som syftar till att kartlägga problemet med nätdroger hos dem som använder andra droger och samtidigt förebygga skador med hjälp av harm reduction.

Du hittar den här.

SBF bidrog till en översikt av situationen med nätdroger inom Europa för ett tag sedan.

Nu har rapporten släppts med en Sverige-del som SBF skrivit.

Rapporten, som publicerats i journalen Adiktologie, är ett projekt från NPS Euope som syftar till att kartlägga problemet med nätdroger hos dem som använder andra droger och samtidigt förebygga skador med hjälp av harm reduction.

Du hittar den här.