Ny styrelse Sundsvalls Brukaförening

Den 17 maj så hade vi Konstitutionerande möte i Sundsvalls Brukarförening för nyval av styrelse och till ordförande valdes Andreas Funseth (andreas.funseth@brukarforeningen.se) till Vice Ordförande och Sekreterare valdes Charlotte Ankartjärn (charlotte.ankartjarn@brukarforeningen.se) samt till Kassör valdes Jerry Lonnakko (jerry.lonnakko@brukarforeningen.se)

Vi har skickat in alla dokument till Skatteverket för att bilda en ideell förening och när det är godkänt så tänkte vi kontakta Sundsvalls Tidningar (ST) för att presentera vad Sundsvalls Brukarförening står för och vad vi har för vision för brukarna i Sundsvalls kommun med omnejd.

Vänligen

Andreas Funseth
Ordförande
Sundsvalls Brukarförening

Den 17 maj så hade vi Konstitutionerande möte i Sundsvalls Brukarförening för nyval av styrelse och till ordförande valdes Andreas Funseth (andreas.funseth@brukarforeningen.se) till Vice Ordförande och Sekreterare valdes Charlotte Ankartjärn (charlotte.ankartjarn@brukarforeningen.se) samt till Kassör valdes Jerry Lonnakko (jerry.lonnakko@brukarforeningen.se)

Vi har skickat in alla dokument till Skatteverket för att bilda en ideell förening och när det är godkänt så tänkte vi kontakta Sundsvalls Tidningar (ST) för att presentera vad Sundsvalls Brukarförening står för och vad vi har för vision för brukarna i Sundsvalls kommun med omnejd.

Vänligen

Andreas Funseth
Ordförande
Sundsvalls Brukarförening