Riksdagsrepresentanter på Solstenens mottagning i Lund.

Vi var inbjudna att vara med och diskutera lite kring vårdvalet men även en hel del annat när  representanter från bl.a. socialutskottet besökte Solstenens mottagning i Lund.

Det är alltid bra att brukare som själv går på just den mottagningen kan vara med – men även att vi i Skånes Brukarförening kan vara med och diskutera. Det är trots allt vi som är mottagare av vården.

Våra erfarenheter och synpunkter måste höras, precis som alla andra "patientgrupper"  hörs inom sina område… Det är ju inte konstigare än så.

Vi hade en bra och givande em med diskussioner om utvecklingen i Skåne.

solstenen_29_-_02_-16.jpg

Vi hade en bra och givande em med diskussioner om utvecklingen i Skåne.