Skånes Brukarförening på HCV föresläsning – Malmö Sprutbyte.

Dagen innan Malmö sprutbyte officiellt invigde sina nya, fräscha lokaler på Jan Waldenströmsgata 54 var delar av Skånes Brukarförening på ett informationsmöte om Hepatit c.

Förutom själva föreläsningen demonstrerade man också en fibroscan – ganska kul demonstration:)

Vi fick också en liten rundtur i de nya lokalerna. Måste säga att det såg både nytt, fint och fräscht ut. Lite ljusare med bättre utrymme än tidigare lokaler. Plats för allt – enskilda samtal, undersökningar, barnmorska för tjejerna mm.

T o m ett tidslarm på toaletten om någon skulle sitta lite för länge… Kan ju vara bra om någon nu skulle få för sig att gå in där efter att ha hämtat nya… Onödigt med tråkigheter på bytet. Den servicen ska man vara rädd om.

malmo_sprutbyte_ny_adress_jan_waldenstroms_gata_54.jpg