JOBBANNONS

Sweden, UNGASS 2016 and beyond: Harm reduction, human rights and drug user organizing.

Till det söker nu SBF Dig som är doktorand eller dig som redan har en akademisk utbildning för ett betalt uppdrag. Gäller från och med nu fram till mitten, slutet mars. Ett absolut krav är ett intresse för och kunskaper om Svenska narkotikapolitik.

Om någon känner för att söka uppdraget så kontaktar Du mig genom ett mejl så jag beskriva uppdraget närmare.

Sweden, UNGASS 2016 and beyond: Harm reduction, human rights and drug user organizing.

Till det söker nu SBF Dig som är doktorand eller dig som redan har en akademisk utbildning för ett betalt uppdrag. Gäller från och med nu fram till mitten, slutet mars. Ett absolut krav är ett intresse för och kunskaper om Svenska narkotikapolitik.

Om någon känner för att söka uppdraget så kontaktar Du mig genom ett mejl så jag beskriva uppdraget närmare.