Svenska Brukarföreningens seminarium, september 2015

Senare samma månad – september '15 – deltog vi i Svenska Brukarföreningens seminarium. Skånes Brukarförening har varit med nästan alla år sedan man startade sina narkotikapolitiska seminarium 2008(ingen på plats 2010 pga en interferonbehandling)  och det brukar vara välbesökt, aktuellt och intressant.

Denna gång deltog vi i inledande och avslutande panelsamtal. Säkert många som sett redan men vill man se filmer från seminarierna genom åren ligger det på Svenska Brukarföreningens egen youtubekanal.

https://www.youtube.com/channel/UCTZnLw2YiIScXx_HuBZ9fPQ

Senare samma månad – september '15 – deltog vi i Svenska Brukarföreningens seminarium. Skånes Brukarförening har varit med nästan alla år sedan man startade sina narkotikapolitiska seminarium 2008(ingen på plats 2010 pga en interferonbehandling)  och det brukar vara välbesökt, aktuellt och intressant.

Denna gång deltog vi i inledande och avslutande panelsamtal. Säkert många som sett redan men vill man se filmer från seminarierna genom åren ligger det på Svenska Brukarföreningens egen youtubekanal.

httpv://www.youtube.com/watch?v=channel/UCTZnLw2YiIScXx_HuBZ9fPQ