Nu är det dags att ansöka till vår internatutbildning om hepatit C!

Det här är tredje gången som vi anordnar internatutbildningen, en tredagarskurs om hepatit C som i år igen hålls på Syninge Kursgård utanför Norrtälje. Internatutbildningen kommer att äga rum den 28-30 oktober.

Resa, mat och boende är gratis för deltagarna. Alla deltagare får en manual, som både ska ge fördjupad kunskap och kunna användas som vägledning för vidare kunskapsspridning. Deltagarna får efter avslutad internatutbildning ett kursintyg som ger titeln hepatit C-utbildare.

Både brukare och personer som kommer i kontakt med brukare i sitt arbete är välkomna att söka.

Det här är tredje gången som vi anordnar internatutbildningen, en tredagarskurs om hepatit C som i år igen hålls på Syninge Kursgård utanför Norrtälje. Internatutbildningen kommer att äga rum den 28-30 oktober.

Resa, mat och boende är gratis för deltagarna. Alla deltagare får en manual, som både ska ge fördjupad kunskap och kunna användas som vägledning för vidare kunskapsspridning. Deltagarna får efter avslutad internatutbildning ett kursintyg som ger titeln hepatit C-utbildare.

Både brukare och personer som kommer i kontakt med brukare i sitt arbete är välkomna att söka.

Till skillnad från våra kortkurser syftar internatutbildningen till att utbilda utbildare. Tanken är att deltagarna själva ska sprida kunskapen vidare till andra efter utbildningen, t.ex. genom att hålla egna kurser. Det är viktigt att de som deltar dels vill lära sig mer om hepatit C men också har en vilja och som mål att sprida kunskapen vidare.

ANSÖK TILL INTERNATUTBILDNINGEN HÄR >>

 


Tidigare publicerad på HepatitPortalen.se [2015-08-24]