MIcke i Dagens ETC

Mycket kloka, tydliga och smarta saker av vår Micke i Dagens ETC.

– Samhället måste lyssna mer på oss brukare. Nolltoleransen mot droger är inte vad vi behöver. Jag vill gärna vara drogfri, men det har gått så långt nu att jag går under om jag inte tar heroin eller metadon. Som droganvändare i dag har man två val, antingen att komma in på ett program eller kämpa dag för dag ensam för att få tag på droger.

Läs hela intervjun här.

Mycket kloka, tydliga och smarta saker av vår Micke i Dagens ETC.

– Samhället måste lyssna mer på oss brukare. Nolltoleransen mot droger är inte vad vi behöver. Jag vill gärna vara drogfri, men det har gått så långt nu att jag går under om jag inte tar heroin eller metadon. Som droganvändare i dag har man två val, antingen att komma in på ett program eller kämpa dag för dag ensam för att få tag på droger.

Läs hela intervjun här.

 

%d bloggare gillar detta: