SBF NPF ÖREBRO

Nu har jag startat upp en sbf npf örebro sida på facebook så ni som vill får gärna lägga till er på den sidan… Sen så i september kommer de startas en arbetsgrupp där jag och gert andersson som representanter från sbf npf örebro ska tillsammans med beroendecentrum jobba för att förbättra för brukarna med npf .. ska bli en spännande höst och se va vi kan åstadkomma…

hälsningar angela ordförande sbf npf örebro

Nu har jag startat upp en sbf npf örebro sida på facebook så ni som vill får gärna lägga till er på den sidan… Sen så i september kommer de startas en arbetsgrupp där jag och gert andersson som representanter från sbf npf örebro ska tillsammans med beroendecentrum jobba för att förbättra för brukarna med npf .. ska bli en spännande höst och se va vi kan åstadkomma…

hälsningar angela ordförande sbf npf örebro