Vecka 15 hos Stockholms Brukarförening

Måndag: Annandag Påsk och Stängt

Tisdag: så roddade jag och Kjelle verksamheten (Classe är i Thailand på honeymoon) Fick mycket gjort – skrivarbete mest- som måste vara färdigt innan årsmöte och årets bidragsansökningar.

Onsdag: Tina A-k C Sander från SBF anhöriga kom till Stockholm för att vara med i arbetet under veckan. Vi hade också besök från sprutbytet (St Göran) då deras personal kollade in hur vår verksamhet såg ut och träffade våra besökare. En ny volontär har börjat; conny som ska vara hos oss ti och fre em som välkommen förstärkning.

Måndag: Annandag Påsk och Stängt

Tisdag: så roddade jag och Kjelle verksamheten (Classe är i Thailand på honeymoon) Fick mycket gjort – skrivarbete mest- som måste vara färdigt innan årsmöte och årets bidragsansökningar.

Onsdag: Tina A-k C Sander från SBF anhöriga kom till Stockholm för att vara med i arbetet under veckan. Vi hade också besök från sprutbytet (St Göran) då deras personal kollade in hur vår verksamhet såg ut och träffade våra besökare. En ny volontär har börjat; conny som ska vara hos oss ti och fre em som välkommen förstärkning.

Torsdag: Kjelle och Tina skötte föreningen då jag var hos beroendecentrum för att planering av min medverkan på deras utbildningsdagar då jag ska sitta med i en paneldiskussion om makt/vanmakt, regler, mm; dvs frågor som alltid är aktuella för dem av oss som har metadon/subutex.

Fredag: Slut på veckan, jag Tina och Kjelle på plats i föreningen då Niklas var på Dialogseminariet hos SLSO

%d bloggare gillar detta: