Polisvisitering på St Eriks-teamet

Ögonvittne skickade oss denna upprörande rapport.

 – – – – –

Jag ville informera er om vad som hände i våran team idag (st. Eriks), för andra gången inom ett par månader kom det upp på mottagningen 4 krim och utan någon anledning började visitera folk! När någon frågade varför de gör så, så de att de letar efter en kille som är efterlyst och går på våran team. Hur kan detta justifera att folk som går där för att tå sin medicin blir visiterade i ett vårdanstalt är oförklarig till mig!!!

Är detta även lagligt?

 

Ögonvittne skickade oss denna upprörande rapport.

 – – – – –

Jag ville informera er om vad som hände i våran team idag (st. Eriks), för andra gången inom ett par månader kom det upp på mottagningen 4 krim och utan någon anledning började visitera folk! När någon frågade varför de gör så, så de att de letar efter en kille som är efterlyst och går på våran team. Hur kan detta justifera att folk som går där för att tå sin medicin blir visiterade i ett vårdanstalt är oförklarig till mig!!!

Är detta även lagligt?