VECKODAGBOK 10-2015

Måndag: En trött Måndag men glada trevliga människor fick mig på bättre humör inte så många besökare idag men mycket blev gjort ändå, Kicki var på möte med Socialstyrelsen ang. HVB hem samt möte om de nya nationella riktlinjerna för stöd och vård vid beroende och missbruk. Niklas var på möta angående psykiatri 2015

Tisdag: Inte mycket till besök idag men fick mycket gjort ändå, det är inte så mycket variation på dagarna i dagboken men det är så här det ser ut. Kicki var på Frivården och Niklas var på besök på Caprio Maria.

Onsdag: En hel del besökare idag brukar bli så när dom första dagarna i veckan inte är så besökta och att många kom under kvällsöppet.

Måndag: En trött Måndag men glada trevliga människor fick mig på bättre humör inte så många besökare idag men mycket blev gjort ändå, Kicki var på möte med Socialstyrelsen ang. HVB hem samt möte om de nya nationella riktlinjerna för stöd och vård vid beroende och missbruk. Niklas var på möta angående psykiatri 2015

Tisdag: Inte mycket till besök idag men fick mycket gjort ändå, det är inte så mycket variation på dagarna i dagboken men det är så här det ser ut. Kicki var på Frivården och Niklas var på besök på Caprio Maria.

Onsdag: En hel del besökare idag brukar bli så när dom första dagarna i veckan inte är så besökta och att många kom under kvällsöppet.

Torsdag: Väldigt mycket besök idag åxå och vi fick beröm för våra mackor och kaffe vilket är mycket uppskattat det är roligt att folk gillar att komma till oss och att dom trivs.

Fredag: FREDAG!!! En snabb dag det brukar ju gå fortare när det är roligt o trevligt på jobbet många kom inför helgen klackarna i taket trevlig helg tjohoo.

 

%d bloggare gillar detta: