VECKA: 9

MÅNDAG: Ett bra besök på ST:Erik roligt med många att prata med, mycket besökare gjorde dagen mycket trevlig vilket behövdes då det var brytmärken på ytterdörren så jävlaq dålig stil med tanke på att vi hjälper människor och vi har ingenting av värde så det satte ner humöret mycket.

TISDAG: Rätt lugnt på förmiddagen då kunde vi göra lite fräscht i lokalen kom mera besökare på eftermiddagen, smörgåsarna och det som hör till är väldigt populärt vilket gläder oss.

ONSDAG: En strid ström av besök var läng sedan det kom så många på en och samma dag massor av mail och annat som måste gå`s igenom och äntligen klar med medlemsregistret uppdatering skönt.

TORSDAG: Började väldigt bra men blev segt ju längre dagen gick inte mycket besök och då går tiden mycket trögare men va fan en besökare som brukar bjuda på Semlor kom förbi och hade med sig då var allt ok igen mums.

FREDAG: Jihaaa äntligen Fredag och allt vad det betyder ja ja inte som förr men man får ta det lugnt och det är rätt skönt efter en arbetsvecka så väl mött nästa vecka trevlig helg.