Veronica “ompi” Malmros

Min fina ängel nu är du hos dina älskade föräldrar, jag vet du mått dåligt sen dom dog. Du hade metadon men suget kom antagligen men jag tror det var all sorg du hade i hjärtat som gjorde du du tog. Jag kommer saknar våra samtal och din vänskap. Du var min bästa vän och jag kommer sakna dig enormt tills vi ses igen. Älskar dig min bästa vän.

// isabell


Detta är en minnestext upplagd på www.brukardagen.se.

Min fina ängel nu är du hos dina älskade föräldrar, jag vet du mått dåligt sen dom dog. Du hade metadon men suget kom antagligen men jag tror det var all sorg du hade i hjärtat som gjorde du du tog. Jag kommer saknar våra samtal och din vänskap. Du var min bästa vän och jag kommer sakna dig enormt tills vi ses igen. Älskar dig min bästa vän.

// isabell


Detta är en minnestext upplagd på www.brukardagen.se.

%d bloggare gillar detta: