SBF nominerad till en Flashback Award

För nionde året i rad har medlemmarna på Flashback Forum nominerat och röstat fram vinnarna i "Flashback Awards". Priset där medlemmarna röstar vilka som på ett positivt eller negativt sätt utmärkt sig under det gångna året.

För första gången har Svenska Brukarföreningen nominerats i en kategori, årets civilkurage, med motiveringen:

för att i ytterligare ett år med oavbruten intensitet, ha kämpat för (den i Sverige enormt marginaliserade) gruppen narkotikaberoende människor och deras rättigheter, samt för brukares rätt till egenmakt i frågor som rör dem.

För nionde året i rad har medlemmarna på Flashback Forum nominerat och röstat fram vinnarna i "Flashback Awards". Priset där medlemmarna röstar vilka som på ett positivt eller negativt sätt utmärkt sig under det gångna året.

För första gången har Svenska Brukarföreningen nominerats i en kategori, årets civilkurage, med motiveringen:

för att i ytterligare ett år med oavbruten intensitet, ha kämpat för (den i Sverige enormt marginaliserade) gruppen narkotikaberoende människor och deras rättigheter, samt för brukares rätt till egenmakt i frågor som rör dem.

Efter omröstningen stod det klart att SBF fick hedersamma 26 röster jämfört med vinnaren som fick 122 röster.

Vi tackar stolt för nomineringen.

Du hittar alla vinnarna i Flashback Awards 2015 här.