UNGASS-möte på tisdag

Imorgon (10 febr) deltar Svenska Brukarföreningen, som en av flera frivilligorganisationer, i ett möte på regeringsnivå.

Det är en dialog om Generalförsamlingens särskilda session om narkotika 2016, dvs UNGASS mötet.

Eftersom Berne Stålenkrantz är på honey moon fn, så går jag (Christina Paulsrud) dit som ersättare. Vårt fokus är naturligtvis att jakten på brukarna måste upphöra och ersättas med insatser som underhållsbehandling, sprutbyten, HIV och hcv prevention, injektionsrum, etc etc. Ska bli intressant att se i hur hög grad vi kan göra oss hörda.

Återkommer med rapport!

Imorgon (10 febr) deltar Svenska Brukarföreningen, som en av flera frivilligorganisationer, i ett möte på regeringsnivå.

Det är en dialog om Generalförsamlingens särskilda session om narkotika 2016, dvs UNGASS mötet.

Eftersom Berne Stålenkrantz är på honey moon fn, så går jag (Christina Paulsrud) dit som ersättare. Vårt fokus är naturligtvis att jakten på brukarna måste upphöra och ersättas med insatser som underhållsbehandling, sprutbyten, HIV och hcv prevention, injektionsrum, etc etc. Ska bli intressant att se i hur hög grad vi kan göra oss hörda.

Återkommer med rapport!

%d bloggare gillar detta: