Vecka 5-2015

Måndag: Det är Måndag morgon och mitt huvud känns så tungt ganska glest med besökare uppdaterar medl.reg. börjar jag se ett slut på det men det känns som en evighet.

Tisdag: Inte mycket folk idag tråkigt jag gillar mycket besök det blir bra snack nu ska jag städa i lokalen.

Onsdag: Det var många besök framför allt så börjar det komma folk efter 16.00 kvällsöppet börjar sätta sig bland besökarna kul.

Torsdag: Det blev några besök i alla fall innan det var dags att åka till invigningen av 44:an som har nya lokaler på Tantogatan 8, det var häftiga stora lokaler doftade nytt häftigt, det hölls tal bl.a. höll våran ordförande Kicki tal sedan minglades det.

Måndag: Det är Måndag morgon och mitt huvud känns så tungt ganska glest med besökare uppdaterar medl.reg. börjar jag se ett slut på det men det känns som en evighet.

Tisdag: Inte mycket folk idag tråkigt jag gillar mycket besök det blir bra snack nu ska jag städa i lokalen.

Onsdag: Det var många besök framför allt så börjar det komma folk efter 16.00 kvällsöppet börjar sätta sig bland besökarna kul.

Torsdag: Det blev några besök i alla fall innan det var dags att åka till invigningen av 44:an som har nya lokaler på Tantogatan 8, det var häftiga stora lokaler doftade nytt häftigt, det hölls tal bl.a. höll våran ordförande Kicki tal sedan minglades det.

Fredag: Häftig Fredag en bra ström av besök mycket mail att läsa håller fortfarande på att uppdatera med.reg. tar visst aldrig slut ha en trevlig helg.