Vecka 4 hos Stockholm Brukarförening

Måndag: Hej alla glada nu är vi tillbaka hoppas nya året blir positivt och att alla mår hyffsat, mycket besök men inte så konstigt då vi har haft tomt i en vecka men nu har påfyllning kommit.

Tisdag: Rätt få besök går igenom vårat medlemsregister och uppdaterar det tar sin tid. Vi skrattade enormt mycket då en besökare berättade om en del dråpliga situationer som han och andra upplevt kul.

Onsdag: Bra med besök på dagtid sämre under kvällsöppet men fick mycket gjort vad gäller medl.regist.

Torsdag: En lagom dag med en hel del besök, Kicki träffade Nadja Eriksson (sektions chef på metadonverksamheten Beroendecentrum Sthlm) ang. invigningen av 44:an på Tantogatan. Resten av dagen förflöt som vanligt.

Fredag: Äntligen Fredag, verkar som dom flesta kom idag för besök inför helgen. Glad stämning bland alla.

%d bloggare gillar detta: