Vad hände på Krimhalvön?

En film som vill väcka uppmärksamhet om situationen på Krim halvön och alla dom patienter som tvingades av sin livräddande medicin då Ryssland tog över Krim och förbjöd substitutionsbehandling med metadon och buprenorfin.

Exakt hur många som än så länge dött av dom ca 800 personer som hade substitutionsbehandling på Krim vet man inte En del av patienterna har flytt till Ukraina för fortsatt behandling. Men hur många människoliv det här kommer att skörda i längden är det nog ingen som vill tänka på…

En sak är säker, och det är att något måste göras.

Undertexter går att trycka igång längst ned till höger i bild.

En film som vill väcka uppmärksamhet om situationen på Krim halvön och alla dom patienter som tvingades av sin livräddande medicin då Ryssland tog över Krim och förbjöd substitutionsbehandling med metadon och buprenorfin.

Exakt hur många som än så länge dött av dom ca 800 personer som hade substitutionsbehandling på Krim vet man inte En del av patienterna har flytt till Ukraina för fortsatt behandling. Men hur många människoliv det här kommer att skörda i längden är det nog ingen som vill tänka på…

En sak är säker, och det är att något måste göras.

Undertexter går att trycka igång längst ned till höger i bild.