VECKODAGBOK Vecka 50

Måndag: Var på Westermalm och delade ut inbjudningar till vårat julbord det var populärt ganska många besökare vilket alltid är roligt Föreningen sitter med i Stockholms Läns Landsting ”Psykiatri 2015” en referens grupp som Niklas var på vi fortsätter med själv testning av HIV.

Tisdag: Var återigen och lämnade inbjudningar till vårat julbord det är alltid uppskattat inte så mycket besök på förmiddagen.

Onsdag: En rätt lugn dag inte speciellt många besök och Internet kontakten bröts det var verkligen jobbigt vi hade även besök av Katarina Norman från SOC Farsta, Vantör. Kvällen väldigt lugn.

Torsdag: Stängt på förmiddagen lämnade återigen julbords inbjudningar till vårat julbord jag följde med Kicki till ett möte med Socialförvaltningen ang. förenkling av blanketten som gäller förenings bidraget.

Fredag: Delade återigen ut inbjudningar det var väldigt mycket besök idag antagligen för att det var helg alla var på ett strålande humör trevlig helg.