“Dyrt körkort för de som har substitutionsvård”

Mikael Bernsson, tidigare aktiv i Göteborgs Brukarförening, skriver i Göteborgs Fria Tidning om hur dyrt körkort är för de som har substitutionsläkemedel. Samtidigt som att ingen verkar veta vad som gäller, ger en väldigt otydlig och ojämlik behandling.

"Jag behöver skicka in läkarintyg till transportstyrelsen för att styrka min substitutionsvård. Det är kostsamt, men kravet verkar inte gälla alla som är i denna situation. Flera bekanta i samma situation slipper detta. De har fått fribrev av transportstyrelsen."

Läs hela artikeln: http://www.goteborgsfria.se/artikel/116028

 

Mikael Bernsson, tidigare aktiv i Göteborgs Brukarförening, skriver i Göteborgs Fria Tidning om hur dyrt körkort är för de som har substitutionsläkemedel. Samtidigt som att ingen verkar veta vad som gäller, ger en väldigt otydlig och ojämlik behandling.

"Jag behöver skicka in läkarintyg till transportstyrelsen för att styrka min substitutionsvård. Det är kostsamt, men kravet verkar inte gälla alla som är i denna situation. Flera bekanta i samma situation slipper detta. De har fått fribrev av transportstyrelsen."

Läs hela artikeln: http://www.goteborgsfria.se/artikel/116028

 

%d bloggare gillar detta: