Arbetaren: Regler får brukare att välja livsfarliga Spice

Micke från SBF intervjuas i tidningen Arbetaren om hur man använder de nya farligare nätdrogerna för att undgå upptäkt. Med dödlig utgång.

En så kallad nätdrog misstänks ha orsakat minst ett dödsfall och flera allvarliga förgiftningar i Sverige den senaste tiden. Spice är både billigare och lättare att få tag i än mer etablerade droger på marknaden och är dessutom helt laglig att beställa över nätet. Men det finns också andra faktorer som gör att människor utsätter sig för livsfara.

Läs hela artikeln här.

Micke från SBF intervjuas i tidningen Arbetaren om hur man använder de nya farligare nätdrogerna för att undgå upptäkt. Med dödlig utgång.

En så kallad nätdrog misstänks ha orsakat minst ett dödsfall och flera allvarliga förgiftningar i Sverige den senaste tiden. Spice är både billigare och lättare att få tag i än mer etablerade droger på marknaden och är dessutom helt laglig att beställa över nätet. Men det finns också andra faktorer som gör att människor utsätter sig för livsfara.

Läs hela artikeln här.

%d bloggare gillar detta: