Vecka 44

Måndag: Var hemma med en rygg som smärtade oerhört, Kicki o Niklas höll ställningarna med den äran med tanke på att Kjelle åxå var hemma o var sjuk vilket betyder två man kort

Tisdag: Jag var hemma även idag vilket gjorde att föreningen var tvungen att ha stängt denna Tisdag på förmiddagen. Eftermiddagen var Kicki och Anders från Svenska BF uppe på s-bytet.

Onsdag: Tillbaka i tjänst min fru har gått och knådat min rygg så nu är det rätt ok det var mycket folk idag roligt hade bra snack med många, det trappade av mot kvällen.

Torsdag: Lite besök på förmiddagen massor av mail att gå igenom efter jag varit borta i två dagar, eftermiddagen var jag på s-bytet allt som vanligt igen.

Fredag: Kicki var på seminarium hela dagen om Naloxon som skall börja delas ut på sprutbterna jag och Niklas höll ställningarna tills det var dags att göra helg.