Vecka 43

Måndag: Westermalm var sig likt (vad annars) pratade med folk drack kaffe, senare så hade vi ganska mycket besök för att vara Måndag vilket är roligt när det kommer folk.

Tisdag: Inte mycket besök på förmiddagen, jag och Kicki åkte sedan till s-bytet på ST:Göran vi pratade mycket om hur viktigt det är att vi är rädda om vårat sprutbyte så det blir kvar permanent efter 4 år på prov.

Onsdag: Det var brist i personal styrkan varpå jag och Niklas höll ställningarna på kontoret vi var tvungna att stänga klockan fyra vi har kvällsöppet på Onsdagar. Kicki åkte till Berlin för en Hepatit C konferens så jag och min fru hade hand om Kickis hundar.

Måndag: Westermalm var sig likt (vad annars) pratade med folk drack kaffe, senare så hade vi ganska mycket besök för att vara Måndag vilket är roligt när det kommer folk.

Tisdag: Inte mycket besök på förmiddagen, jag och Kicki åkte sedan till s-bytet på ST:Göran vi pratade mycket om hur viktigt det är att vi är rädda om vårat sprutbyte så det blir kvar permanent efter 4 år på prov.

Onsdag: Det var brist i personal styrkan varpå jag och Niklas höll ställningarna på kontoret vi var tvungna att stänga klockan fyra vi har kvällsöppet på Onsdagar. Kicki åkte till Berlin för en Hepatit C konferens så jag och min fru hade hand om Kickis hundar.

Torsdag: Hade så jäkla ont i ryggen att jag inte kunde komma så det var stängt hela Torsdagen.

Fredag: En snabb Fredag tyckte dagen gick väldigt fort, det var inte så mycket besök men med dom som var här pratade vi om det viktiga, mycket mail läsning och svar trevlig helg.