Beställ en LiverOrDie-knapp!

Vi har tryckt upp en jäkla massa snygga knappar, om vi får säga det sjäva, för vårt stora hepatit C-projekt LiverOrDie!

De är vita med vårt namn i en ring runt LoD-loggan.

Så gör en kostnadsfri beställning och visa var du står!

Skicka ett mejl till info@svenskabrukarforeningen.se med ämnet Knapp och hur många du vill ha (max 5) samt en postadress så skickar vi dem till dig samma dag.

Om ni hellre vill betala för portot själva, skicka oss ett kuvert med er postadress tillsammans med portot (7kr.) till:

Svenska Brukarföreningen
Wallingatan 40, 2tr.
SE-111 24 Stockholm

De är vita med vårt namn i en ring runt LoD-loggan.

Så gör en kostnadsfri beställning och visa var du står!

Svenska Brukarföreningen
Wallingatan 40, 2tr.
SE-111 24 Stockholm

Klicka på bilden för större upplösning.