VECKODAGBOK Vecka 42

Måndag: Var på Westermalm pratade med folk om allt möjligt var tillbaka på Globen och dagen förflöt normalt.

Tisdag: En besökare på förmiddagen åkte sedan för att äta innan S-bytet på ST:Göran när jag reser mig från stolen är det något som händer i ryggen någon form av ryggskott så det var bara att stapla sig hem det tog över en timme för mig att komma hem brukar ta högst tjugo minuter i vanliga fall.

Onsdag: Niklas var på möte HIV-Sverige arbetar med att ta fram en sprutbytes policy, ganska många besök även efter 16.00 då vi har kvällsöppet på Onsdagar.

Måndag: Var på Westermalm pratade med folk om allt möjligt var tillbaka på Globen och dagen förflöt normalt.

Tisdag: En besökare på förmiddagen åkte sedan för att äta innan S-bytet på ST:Göran när jag reser mig från stolen är det något som händer i ryggen någon form av ryggskott så det var bara att stapla sig hem det tog över en timme för mig att komma hem brukar ta högst tjugo minuter i vanliga fall.

Onsdag: Niklas var på möte HIV-Sverige arbetar med att ta fram en sprutbytes policy, ganska många besök även efter 16.00 då vi har kvällsöppet på Onsdagar.

Torsdag: På förmiddagen kunde jag inte öppna då jag var ensam, mötte Kicki på sprutbytet mycket folk vi hade jättebra prat med flera.

Fredag: Kicki o Classe var på Rosenlund med kaffe o kakor givande diskussion om det messta inom beroendevården, eftermiddagen var det en strid ström av besökare sen gick vi hem och gjorde helg

%d bloggare gillar detta: