Vecka 41 på Stockholms brukarförening

Måndag: Jag (Claes) var på ST:Eriks motag. På förmiddagen roligt att prata med folk om vad som borde förbättras inom beroendevården, b.la. ska ingen bli utskriven Wat so ever. Var tvungen att åka hem p.ga. en händelse

Tisdag: Rätt många besökare på förmiddagen det brukar inte vara det på Tisdagar sedan mellan 13-16 var jag och Kicki på S-bytet ST:Göran riktigt uruselt väder jobbigt värre att jobba ute vi hittade inget att rapportera om så det var kanon.

Onsdag: En rolig Onsdag något över 20 besökare mycket snack och bra snack om situationen för oss i Sverige högt till tak. Vi hade kvällsöppet det kom 5 besökare efter 16.00 det ökar.

Måndag: Jag (Claes) var på ST:Eriks motag. På förmiddagen roligt att prata med folk om vad som borde förbättras inom beroendevården, b.la. ska ingen bli utskriven Wat so ever. Var tvungen att åka hem p.ga. en händelse

Tisdag: Rätt många besökare på förmiddagen det brukar inte vara det på Tisdagar sedan mellan 13-16 var jag och Kicki på S-bytet ST:Göran riktigt uruselt väder jobbigt värre att jobba ute vi hittade inget att rapportera om så det var kanon.

Onsdag: En rolig Onsdag något över 20 besökare mycket snack och bra snack om situationen för oss i Sverige högt till tak. Vi hade kvällsöppet det kom 5 besökare efter 16.00 det ökar.

Torsdag: Idag var det inte mycket besök åkte sedan till S-bytet ST:Göran var där själv vilket är rena ökenvandringen.

Fredag: Dagen före helg lagom med besök dom flesta var på bra humör utom en tjej som var helt rabiat men det var bara att inte bry sig, trevlig helg.

%d bloggare gillar detta: