Kan narkotika ge whiplashskada? (Absurda påståenden mot brukare!)

HEJSAN,

jag heter JARI och är snart 48 år gammal och har en liten story att berätta.

År 2000 var jag med om en trafikolycka och sedan dess har jag behövt kämpa med Försäkringskassan för att få ut rätt ersättning.

Förra månaden fick jag ett läkarutlåtande via min advokat fär FK försöker påstå att problem i höger arm kan ge WHIPLASH och i mitt fall är det då en operation 1996 på UAS där en sena i höger tumme syddes fast och underarmsben kapades några mm då det låg emot ligamenten. Hon skriver också att det faktum att jag tränade bodybuilding på 90-talet kan vara en orsak.

HEJSAN,

jag heter JARI och är snart 48 år gammal och har en liten story att berätta.

År 2000 var jag med om en trafikolycka och sedan dess har jag behövt kämpa med Försäkringskassan för att få ut rätt ersättning.

Förra månaden fick jag ett läkarutlåtande via min advokat fär FK försöker påstå att problem i höger arm kan ge WHIPLASH och i mitt fall är det då en operation 1996 på UAS där en sena i höger tumme syddes fast och underarmsben kapades några mm då det låg emot ligamenten. Hon skriver också att det faktum att jag tränade bodybuilding på 90-talet kan vara en orsak.

MEN VÄRST AV ALLT ÄR ATT LÄKAREN SKRIVIT ATT ALKOHOL/NARKOTIKAKONSUMTION UNDER 2001 KAN HA GIVIT MIG WHIPLASH för som sagt i domstol är det bevisat att WHIPLASH är orsaken till min nedsatta arbetsförmåga och att samband mellan trafikolycka 2000 är orsaken….

Jag undrar om det inte är försäkringskassans läkare som tramsar mot betalning för att smutskasta mig!

Som sagt så skäms jag inte för att berätta om mitt narkotikamissbruk men jag menar WHIPLASH pga det????

INNAN trafikolycka hade jag inga problem i nacken. Sedan smällde bilen in i refugkanten i ca 70km/h och studsade och for 10-15 meter. DÅ fick jag mina problem men nu ska ni få höra lite till om vad försäkringskassan kan göra…

Jag vann som sagt i domstol 2012 och då gällde det livränta, men FK vägrar acceptera detta och fortsätter jäklas. De säger bla att halva livräntan ska tas bort…

Nu är Livränteansökan för 2014 och tills vidare inlämnad, men väntar bara på att FK ska påstå igen att WHIPLASHSKADAN ÄR ORSAKAD AV NARKOTIKAKONSUMTION.

FK STRUNTAR I DOMSLUT, REGLER RÄTT ELLER FEL bara de slipper betala…

Jag fick HEL sjukpension beviljad from 2014-06-01 men även här med flit så gör försäkringskassan fel. De räknar ut beloppet baserat på sjukpenning och inte på ANTAGANDE INKOMST som det ska vara så det gör att sedan juni får jag ut mindre pengar i sjukersättning…

JAG VET ATT DET FINNS MÅNGA SOM DRABBAS, VISSA BEGÅR SJÄLVMORD, ANDRA KÄMPAR OCH JAG VILL AVSLUTA MED FÖLJANDE: Det finns inga vetenskapliga, medicinska eller några bevis för att narkotikamissbruk kan ge WHIPLASH. Det är däremot bevisat att trafikolyckan är orsaken i mitt fall och sedan en rak fråga till FK: VARFÖR? HATAR ER PERSONAL KNARKARE ELLER FINNAR?

JARI