VECKODAGBOK v40

Vecka 40

Måndag: Jag (Claes) mådde illa och var hemma Kjelle och Kicki höll ställningarna med den äran ganska jämn besöksström.

Tisdag: Tillbaka i tjänst, rätt få besökare men mycket att göra ändå läsa alla mail och besvara dom som ska. Kicki åker till Amsterdam idag för jobbet. Representanter från olika Europeiska länder träffas för att sjösätta EuroNPUD i Europeiska avd. av International network of people who use drugs INPUD.

Onsdag: Det var väldigt många besök idag över 40 st. det var ett tag sedan det var så många Jag (Claes) var på supportärende i kringelstaden det gick si och så. Kjelle och dubbel Henjke skötte kontoret med den äran. Tack för hjälpen Dubbel Henke.

Vecka 40

Måndag: Jag (Claes) mådde illa och var hemma Kjelle och Kicki höll ställningarna med den äran ganska jämn besöksström.

Tisdag: Tillbaka i tjänst, rätt få besökare men mycket att göra ändå läsa alla mail och besvara dom som ska. Kicki åker till Amsterdam idag för jobbet. Representanter från olika Europeiska länder träffas för att sjösätta EuroNPUD i Europeiska avd. av International network of people who use drugs INPUD.

Onsdag: Det var väldigt många besök idag över 40 st. det var ett tag sedan det var så många Jag (Claes) var på supportärende i kringelstaden det gick si och så. Kjelle och dubbel Henjke skötte kontoret med den äran. Tack för hjälpen Dubbel Henke.

Torsdag: En besökare på hela förmiddagen inte mycket det men mycket tid för mail osv. Inget S-byte idag på grund av att Kjelle hade ont i ryggen och jag var tvungen att besöka banken ang. restskatt surt.

Fredag: En vanlig Fredag lagom med besök svara och läsa mail i vanlig ordning, alla på gott humör kan det bero på den annalkande helgen?

%d bloggare gillar detta: