Efterlysning av brukares åsikter om substitutionsbehandling (Stockholms Universitet)

Forskarna Mats Ekendahl och Patrik Karlsson vid Stockholms universitet håller på med en undersökning som handlar om hur brukare som är aktiva i Brukarföreningen ser på dagens svenska substitutionsbehandling.

Det är Socialstyrelsen som vill veta vad brukarna tycker om dagens verksamhet, och intervjuundersökningen kommer därför att kunna spela viss roll för utvecklingen av behandlingen.

Det vore mycket bra om ni ville ställa upp på intervju. Maila, ring eller svara gärna om de hör av sig, så att omvärlden får veta vad ni har att säga.

Om du vill bli intervjuad så kommer de att spela in samtalet på band, och därför behövs ett tyst rum där ostörda samtal kan föras. Intervjun tar ca en timme, och den handlar om hur behandlingen går till där just du befinner dig, och om hur du ser på brukarinflytande.

Bor du långt från Stockholm kan en telefonintervju ordnas. Maila gärna, så bokar vi en tid.

Med vänlig hälsning / Mats & Patrik

mats.ekendahl@socarb.su.se