Var rädda om vårt sprutbyte!

Hej!

Vi i Stockholms BF brukar vara på ST:Görans S-byte Tisd. o Torsd. mellan 13.00-16.00 och jag måste säga att jag blir besviken när vi ser hur många det faktiskt är som sitter o skjuter i sig runt omkring bytet.

Detta är förödande för den fortsatta verksamheten som är 4 år PÅ FÖRSÖK så dom kan lika gärna lägga ner det efter dessa år om det blir för mycket klagomål.

I kyrkparken vid bänkarna 5-6 meter nedanför förskolan som ligger ovanför. Det finns inget försvar att sitta där ni som gör det har ni ingen respekt överhuvudtaget? Vem ska ni skylla på om bytet läggs ner?

Jag tycker det är urdåligt att inte vara mer rädd om sitt eget sprutbyte och kanske sabba för sig själv som för alla andra.

SKÄRPNING KRÄVS!

Hej!

Vi i Stockholms BF brukar vara på ST:Görans S-byte Tisd. o Torsd. mellan 13.00-16.00 och jag måste säga att jag blir besviken när vi ser hur många det faktiskt är som sitter o skjuter i sig runt omkring bytet.

Detta är förödande för den fortsatta verksamheten som är 4 år PÅ FÖRSÖK så dom kan lika gärna lägga ner det efter dessa år om det blir för mycket klagomål.

I kyrkparken vid bänkarna 5-6 meter nedanför förskolan som ligger ovanför. Det finns inget försvar att sitta där ni som gör det har ni ingen respekt överhuvudtaget? Vem ska ni skylla på om bytet läggs ner?

Jag tycker det är urdåligt att inte vara mer rädd om sitt eget sprutbyte och kanske sabba för sig själv som för alla andra.

SKÄRPNING KRÄVS!

Vi ska vara rädda om våra egna ställen som faktiskt är till för att hjälpa oss, tänk på det.

/ Personalen

%d bloggare gillar detta: