We Are Drug Users – Röster från den globala rörelsen av människor som använder narkotika

"We are Drug Users" är en film där man får höra röster från brukar kollektivet, och brukarorganisationer runt om i världen. Och om den kamp som brukarorganisationer för mot dom konsekvenser som kriget mot drogerna skapat för brukarna, i form av överdoser, stigmatisering, HIV, Hepatit, kriminalisering, mm. Mänskliga rättigheter och att bli bemötta på ett humant sätt måste gälla alla människor!

Medverkar från Sverige gör Saga Rönnlund (SBF), och Christina Paulsrud och Claes Hellers (Stockholms Brukarförening).

"Nothing About Us Without Us!"

"We are Drug Users" är en film där man får höra röster från brukar kollektivet, och brukarorganisationer runt om i världen. Och om den kamp som brukarorganisationer för mot dom konsekvenser som kriget mot drogerna skapat för brukarna, i form av överdoser, stigmatisering, HIV, Hepatit, kriminalisering, mm. Mänskliga rättigheter och att bli bemötta på ett humant sätt måste gälla alla människor!

Medverkar från Sverige gör Saga Rönnlund (SBF), och Christina Paulsrud och Claes Hellers (Stockholms Brukarförening).

"Nothing About Us Without Us!"