Stockholm Brukarförening arrangerar Brukardagen 21 JULI 2014

Den 21 juli är det Internationella Brukardagen- den uppmärksammas av brukarföreningar över hela världen.

Tillsammans med Pastor Olle Jonasson kommer Stockholms Brukarförening dagen till ära att ha en minnesstund för dem av våra vänner som inte längre är med oss. Det blir en anspråkslös ceremoni; där alla får tillfälle att säga något, eller bara lyssna om man föredrar det. Det är frivilligt.

Vi kommer att vara under vår egen al, ett minnesträd som vi planterade för ett par år sedan. Den växer sig stark, stor och vacker och påminner oss om dem som inte längre är i livet.

Klicka på bilden för större upplösning.

Vi samlas kl 1200 i föreningslokalen i Globen och åker tillsammans. Alt så dyker man upp vid Årstavikens strand, nedanför Sös, kl 1300. Följ cykelv utmed strandkanten från Skanstull i riktning Hornstull så stöter du på oss. Vi bjuder på förfriskningar och en stund av gemenskap. Hoppas att Du kommer!

Klicka på bilden för större upplösning.