Ny jobbtjänst som inte kräver nykterhet

Situation Stockholm skriver om en ny jobbtjänst där man inte nödvändigtvis behöver vara nykter.

Det handlar om en 'arbetsförmedling' som drivs av Stockholm Stadsmissions och som syftar till att "hjälpa en socialt utsatt grupp människor tillbaka på fötter genom meningsfull sysselsättning," som de själva skriver. på sin hemsida.

Situation Stockholm skriver om en ny jobbtjänst där man inte nödvändigtvis behöver vara nykter.

Det handlar om en 'arbetsförmedling' som drivs av Stockholm Stadsmissions och som syftar till att "hjälpa en socialt utsatt grupp människor tillbaka på fötter genom meningsfull sysselsättning," som de själva skriver. på sin hemsida.

I Blixtjobb får deltagarna möjlighet att utföra ett externt uppdrag på beställning av företag och få lön utbetalt samma dag. Deltagarna i Blixtjobb kan utföra uppdrag inom en mängd olika områden, t.ex. trapp-, bygg- och lokalstädning, fönsterputsning, målning, reklamutdelning, och parkarbeten.

Projektet har funnits i två år, men det var under förra året det tog fart på riktigt. Hittills är ca 160 personer inskrivna varav den yngsta är 20 år och den äldsta är 67 år.

Kontaktinformation till verksamheten finns på deras hemsida.

%d bloggare gillar detta: