Snortpapper på Tyska och Svenska m,fl språk

Mitt snort – Mitt papper!

Nu finns ett 'sniffpapper' som SBF hjälpt till att översätta att ladda ner.

Det är den tyska organisationen Fixpunkt som gett ut ett rullningspapper som uppmuntrar de som sniffar eller snortar droger att använda ett eget set för att undvika överföring av smittsamma sjukdomar.

Materialet består av ett pappersblock som man själv kan ladda, skriva ut och rulla ihop.

Pappret, som har instruktioner på flera olika språk, kommer bl.a. distribueras på klubbar i Tyskland.

Ladda ner filen nedanför.

Mitt snort – Mitt papper!

Nu finns ett 'sniffpapper' som SBF hjälpt till att översätta att ladda ner.

Ladda ner filen nedanför.