Ny grupp för anhöriga

Svenska brukarföreningens Anhöriga och SBF NPF har tillsammans startat en anhöriggrupp. Gruppen finns på FB och för att komma med kontaktar man någon av admin.

SBF/NPF Anhöriga:

Syftet med gruppen är att stödja varandra och stötta våra anhöriga men också att stärka NPF:ares naturliga rätt att organisera och representera sig själva. Att bekämpa diskriminering gentemot vår närstående med neuropsykiatrisk funktionsnedsättning.
Vi är måna om att anhöriga skall kunna ha en möjlighet att dela med sig av sina erfarenheter och få stöd och råd i skeden i livet då man behöver det.

Admin för nya gruppen är: Annika Rosengren och Alex Österlund.