Det är viktigt att inte låta någon ta ens stolthet

Det är inte kul att ha ett trasigt hjärta.

Det var jävligt onödigt att chansa på att jag inte skulle få Spasm Agina, som nu gett mig (gett mig, det känns inte direkt som någon gåva) hjärtsvikt. De pratar om (psykologer & psykiatriker) att det är farligt att ha et dolt missbruk & ta CS mot ADHD.

Det är inte kul att ha ett trasigt hjärta.

Det var jävligt onödigt att chansa på att jag inte skulle få Spasm Agina, som nu gett mig (gett mig, det känns inte direkt som någon gåva) hjärtsvikt. De pratar om (psykologer & psykiatriker) att det är farligt att ha et dolt missbruk & ta CS mot ADHD.

Tack för omtanken, det var väldigt vänligt att låta mig stå på metylfenidater i ett helt år till, efter det att mitt hjärta börjat uppvisa skador av Ritalin. Enbart för att jag helt enkelt inte kan kissa i en liten burk när någon tittar på. För att ni så gärna ville säkerställa att jag inte knarkar i smyg på sidan om, det var helt på mitt ansvar att bevisa att jag inte har ett dolt missbruk. Nu har jag hjärtsvikt, precis som min thoraxläkare varnade för.

Jag är mao dödssjuk.

Om jag skulle få för mig att snorta en lina cola eller kanske röka lite fett så tvivlar jag på att jag skulle överleva. Min Thoraxläkare sa att störst chans att överleva ett race är om jag röker fett före & efter & tar dubbel dos av min hjärtmedicin.

Men det här handlar inte om mitt dolda missbruk. Jag har aldrig haft något & ärligt talat så är jag tveksam till att detta fenomen. Det faktum att jag är dödssjuk imponerar föga på min ADHD-läkare , hen ser helst att jag kissar på en liten sticka för att få min licens förnyad.

Det är inte min förtjänst att jag slapp tappas på urin, det är mina inflytelserika vänners förtjänst. (att tappas på urin är tortyr, det är jag övertygad om när jag läser hur det går till)
Mitt hjärta klarar heller inte av sådana utsvävningar längre. Jag kan dö av tappningen, mitt hjärta är så känsligt att de inte längre fixar kombon tortyr & smärta & förnedring samtidig, fast det kanske bara är tortyr då ?

Fast varför man fått för sig att detta inte hör hemma i BUSA-registret, det vet jag inte.
Tyvärr verkar även den saken vara upp till mig att se till att uppgifterna förs in i BUSA.

Alla ni unga människor som blir påtvingade övervakade drogtester, snälla om ni kan & har mod till det, vägra!

Jag mår bra även om jag iofs är halvdöd, men jag mår bra. Jag är stolt över att jag vågade vägra. Börjar man kissa tar eländet aldrig slut, så snälla börja aldrig.

Jag kan dö, om jag nu dör snart med stolthet.

Det är viktigt att inte låta någon ta ens stolthet, för då är man inte längre en människa.

%d bloggare gillar detta: