Mer media från förra veckans nyhet om “metadondöd”

Christina 'Kikki' Paulsrud, ordförande i Stockholm Brukarförening och vice ordförande i SBF, medverkade förra veckan också på TV4Nyheterna Stockholm angående  "svarthandeln" med läkemedel som associeras med substitutionsbehandling samt den nya statistiken om den s.k. "metadondöden."

Se inslaget, där Kikki lyckas vända en ensidig rapportering om metadondöd till att handla om nödvändigheten med harm reduction och injektionsrum, nedanför.

Se också en intervju Kikki gjorde med Nyheter P4 Radio Stockholm och en intervju med SBF Riks ordförande Berne Stålenkrantz i Drugnews. Till sist har vi en ledare från DN om samma ämne: Missbruksvård: Skyll inte på metadonet.