Inslag på P1 Morgon

Christina Paulsrud, ordförande i Stockholm Brukarförening, medverkade i morse på P1 Morgon angående "svarthandeln" med preperat som buprenorfin och metadon.

Ersättningspreparat som Subutex och Metadon är dödligare än heroin i Sverige idag, enligt nya siffror. En av orsakerna tros vara svarthandeln med de här avvänjningspreparaten, eftersom de då hamnar hos människor som inte vet hur de här kraftfulla medlen ska användas. I studion Christina Paulsrud, ordförande Stockholms Brukarförening, en organisation som stödjer människor som använder droger.

Man kan lyssna på inslaget här.

Man kan lyssna på inslaget här.