Uppdatering inför hösten

Glöm Aldrig William Petzäll informerar om vad som händer framöver.

Under kommande höst och vinter kommer vi jobba på lite olika projekt. Bland annat vill vi öka antalet behandlingshem och välgörenhetsorganisationer vi samarbetar med, detta innebär att vi kommer söka genom hela Sverige för samarbetspartners.

Känner ni till lämpliga organisationer och även lokala och mindre etablerade, tar vi tacksamt mot tips och förslag. Vi planerar också på att göra någon form av kortdokumentär. Det finns en hel del att se framemot med andra ord!

Glöm Aldrig William Petzäll informerar om vad som händer framöver.

Under kommande höst och vinter kommer vi jobba på lite olika projekt. Bland annat vill vi öka antalet behandlingshem och välgörenhetsorganisationer vi samarbetar med, detta innebär att vi kommer söka genom hela Sverige för samarbetspartners.

Känner ni till lämpliga organisationer och även lokala och mindre etablerade, tar vi tacksamt mot tips och förslag. Vi planerar också på att göra någon form av kortdokumentär. Det finns en hel del att se framemot med andra ord!

För den som missat, så har vi även en blogg. Där kan ni läsa insändare från exempelvis anhöriga och individer som har en beroendeproblematik i sin vardag. Bloggen uppdateras även med andra texter som berör ämnen i samma kategori.

/ GAWP

%d bloggare gillar detta: