LiBo Care öppnar deras kvinnohem i höst

LiBo Care meddelar att deras kommande kvinnohem Norrskenet kommer att öppna innan årsskiftet.

Deras manliga behandlingshem Solbacken har 12 platser och kvinnohemmet Norrskenet kommer att ha 14 platser. De är avskilda och ligger på olika orter men kan ha t.ex. par som är placerade på deras behandlingshem med möjlighet att kunna träffas.

Behandlingskonceptet är evidensgrundat och har psykosocialterapi (KBT/MI), arbetsträning samt möjlighet att initiera till substitutionsbehandling. De har psykiatriker 1ggr/vecka samt arbetsterapeut och behandlare, behandlingsassistenter, och sjuksköterska.

LiBo Care har ramvatal med flera kommuner. Klicka på denna länk för hela listan.

Läs gärna mer på deras hemsida www.libocare.se.
 

LiBo Care meddelar att deras kommande kvinnohem Norrskenet kommer att öppna innan årsskiftet.

Deras manliga behandlingshem Solbacken har 12 platser och kvinnohemmet Norrskenet kommer att ha 14 platser. De är avskilda och ligger på olika orter men kan ha t.ex. par som är placerade på deras behandlingshem med möjlighet att kunna träffas.

Behandlingskonceptet är evidensgrundat och har psykosocialterapi (KBT/MI), arbetsträning samt möjlighet att initiera till substitutionsbehandling. De har psykiatriker 1ggr/vecka samt arbetsterapeut och behandlare, behandlingsassistenter, och sjuksköterska.

LiBo Care har ramvatal med flera kommuner. Klicka på denna länk för hela listan.

Läs gärna mer på deras hemsida www.libocare.se.
 

%d bloggare gillar detta: