“Låt William Petzälls öde lära oss något”

SBFs ordförande Berne Stålenkrantz och och Leo Essemyr från SSU Uppland har fått en debattartikel publicerad i Borås Tidning.

Artikeln handlar om  William Petzälls öde.

Är det rimligt att missbruksproblematik betraktas som kriminellt och skall bestraffas? Eller ska vi ha en syn där vi faktiskt ser narkotikamissbrukaren som en blivande patient i behov av en pragmatisk sjukvård, frågar sig Leo Essemyr och Berne Stålenkrantz.

Läs hela artikeln här.

SBFs ordförande Berne Stålenkrantz och och Leo Essemyr från SSU Uppland har fått en debattartikel publicerad i Borås Tidning.

Artikeln handlar om  William Petzälls öde.

Är det rimligt att missbruksproblematik betraktas som kriminellt och skall bestraffas? Eller ska vi ha en syn där vi faktiskt ser narkotikamissbrukaren som en blivande patient i behov av en pragmatisk sjukvård, frågar sig Leo Essemyr och Berne Stålenkrantz.

Läs hela artikeln här.

%d bloggare gillar detta: