Avgiftning i Göteborg hotas av nedskärning

I fredagens Göteborgs Fria Tidning citerades både Svenska Brukarföreningens ordförande Berne Stålenkrantz och vårt ombud i Göteborg Risto Kolehmainen.

Artikeln gällde att Sahlgrenska avgiftningsavdelning i Göteborg hotas av nedskärning.

Avdelning 369 på Östra sjukhuset är den enda i Göteborg dit opiatberoende kan vända sig för avgiftning genom dygnet-runt-vård. Men GFT kan nu avslöja att ett internt förslag vill stänga avdelningen nattetid. Det vore katastrof, anser patienter.

Läs hela artikeln här.

Läs hela artikeln här.