P4 Malmöhus: Hårda krav stjälper missbrukare

Socialstyrelsen har för hårda krav när det gäller att få behandling för missbruk, det menar Skånes brukarförening. I Malmö är siffran högst i landet inom opiatrelaterade dödsfall med 10 personer per 100.000 invånare. Det är förödande att missbrukarstängs av från metadonbehandlingen om dom får återfall, menar Mikael Johansson på Skånes brukarförening.e stängs av från metadonbehandlingen om dom får återfall, menar Mikael Johansson på Skånes brukarförening.

Lyssna på inslaget från P4 Malmöhus nedanför.

Socialstyrelsen har för hårda krav när det gäller att få behandling för missbruk, det menar Skånes brukarförening. I Malmö är siffran högst i landet inom opiatrelaterade dödsfall med 10 personer per 100.000 invånare. Det är förödande att missbrukarstängs av från metadonbehandlingen om dom får återfall, menar Mikael Johansson på Skånes brukarförening.e stängs av från metadonbehandlingen om dom får återfall, menar Mikael Johansson på Skånes brukarförening.

Lyssna på inslaget från P4 Malmöhus nedanför.

 

%d bloggare gillar detta: