LÄS! En rätt knäpp text som tydligt beskriver vad vi får gå igenom – Vi som kallas för “Missbrukare”

"Never ending story"….
Kalle hade diabetes och läkaren ville att han injekterade sig för varje måltid. Med insulin. Det hade visad sig att sköldkörteln orkade inte producera något insulin och Kalle blev tvingad att tillföra nödvändigt insulin till kroppen. Han blev en fånge hos insulingruppen.

Kalle var på väg till insulingruppen som styrde hela hans liv. Kalle var väldigt oroad. Han hade ätet sjuklad hos mormor för 2 dagar sen och frågade sig själv på väg till insulinmottagningen om personalen skulle komma på hans regelbrott.

"Never ending story"….
Kalle hade diabetes och läkaren ville att han injekterade sig för varje måltid. Med insulin. Det hade visad sig att sköldkörteln orkade inte producera något insulin och Kalle blev tvingad att tillföra nödvändigt insulin till kroppen. Han blev en fånge hos insulingruppen.

Kalle var på väg till insulingruppen som styrde hela hans liv. Kalle var väldigt oroad. Han hade ätet sjuklad hos mormor för 2 dagar sen och frågade sig själv på väg till insulinmottagningen om personalen skulle komma på hans regelbrott.

Han hade blivet avslöjad  för 2 väckor sen på grund av konfekt, som också är förbjudet. ”Åt helvite med dom” sa han till sig själv, men fortsatte till insulinmottagningen i det kalla vädret. Han hade inget val.

Efter att ha lämnat sitt test på mottagningen, blev han inkallad till personal. ”Vi har hittad ett positivt svar på ditt test på sjuklad!” Du är inte motiverad för insulinbehandling” fortsatte han och meddelade att Kalle var borta från insulinprogrammet.

Kalle grät och då blev personalen förbannad. ”Du får lämna nycklarna till din bostad också”! Och dina skor. ”Det här är inget att gråta över” sa han ilsket.

Mina skor? Jag måste ha mina skor för helvite!, sa Kalle helt förtvivlat. ”Aha! Sa personalen. ”Du svär åt mig!” Lämna dina skor hos mig och nycklarna till lägenheten!

Kalle gjorde som han blev tillsagd.

Kalle tänkte på väg från sjukhuset att han kunde köpa insulin svart. Svarta börsen blomstrade på grund av detta dumma regelverk. 

Första han gjorde var att stjäla ett par skor. Kalle hade blivet kall på fötterna och fick ont av att go om kring på strumpurna. ”Nöd har ingen lag”.

Kalle kom till plattan där insulinlangare håll till. Han försökte att få krita en cabbe insulin, men fick inte. Tiden var på att rinna ut.
Kalle förstod att han måste få tag på pengar innan han hamnade i koma. 

Hans favorit insulinlangare hade åkt fast av insulinpolisen och var borta. Han var snäll och där kunde han krita.  Kalle tänkte om hur han kunde överleva dessa 6 månader han hade fått i spärrtid på insulinet. 

Kalle överlevde inte. Han hade köpt insulin på svarta börsen och injekterade fel dos. Han blev begravd i strumpurna. Skorna var stulna och polisen hade taget dom i beslag …

%d bloggare gillar detta: